Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών που αναφέρονται σε αυτό το blog,
και στους ιδιοκτήτες-παραγωγούς. Η online θέαση των ταινιών από αυτό το blog, γίνεται ΜΟΝΟ για ενημερωτικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς. Εάν κάποια ταινία σας αρέσει και επιθυμείτε να την έχετε στην ταινιοθήκη σας, θα πρέπει να προμηθευτείτε το επίσημο DVD από την αγορά.


ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η ταινίες προσφέρονται μόνο για προσωπική προβολή

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Έρωτας στα χρόνια της χολέρας


Ο Φλορεντίνο Αρίσα είναι ένας νεαρός που ερωτεύεται τρελά τη Φερμίνα Δάσα. Εκείνη, καταπιεσμένη από την οικογένεια και μην ξέροντας τι σημαίνει να νιώθεις ερωτευμένος, παντρεύεται τον επιφανή γιατρό Χουβενάλ Ουρμπίνο. Τα χρόνια περνούν, ο Φλορεντίνο κάνει διάφορες σχέσεις αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αγάπη του για την Φερμίνα.
Tελικά, το ζευγάρι ενώνεται, γέρικο κοντά στα 80 πια, μετά από 51 χρόνια, 9 μήνες και 4 μέρες, όσα ακριβώς χρόνια μετρά ο έρωτας αυτός.
To εκπληκτικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, "Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας", μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη έπειτα από πιέσεις ετών στον νομπελίστα συγγραφέα. Ο Χαβιέ Μπαρντέμ, ο Μπέντζαμιν Μπρατ και η Τζοβάνα Μετσοτζιόρνο δίνουν σάρκα και οστά στην ιστορία που συνοψίζει ανεπανάληπτα την έννοια της απόλυτης αγάπης. 


Σκηνοθεσία Μάικ Νιούελ με τους: Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζοβάνα Μετζοτζιόρνο, Μπέντζαμιν Μπρατ





















1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ταινια δεν παιζει