Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών που αναφέρονται σε αυτό το blog,
και στους ιδιοκτήτες-παραγωγούς. Η online θέαση των ταινιών από αυτό το blog, γίνεται ΜΟΝΟ για ενημερωτικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς. Εάν κάποια ταινία σας αρέσει και επιθυμείτε να την έχετε στην ταινιοθήκη σας, θα πρέπει να προμηθευτείτε το επίσημο DVD από την αγορά.


ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η ταινίες προσφέρονται μόνο για προσωπική προβολή

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Η Διπλή Ζωή Της Βερόνικα


Η Weronika ζει στην Πολωνία. H Veronique στη Γαλλία. Και οι δύο έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα, τον ίδιο χρόνο, μοιράζονται τα ίδια καστανά μαλλιά, το ίδιο ονειροπόλο βλέμμα. Και την ίδια αγάπη για τη μουσική. Αγνοούν η μία την ύπαρξη της άλλης και η μοναδική, φευγαλέα συνάντησή τους γίνεται αντιληπτή αρκετό καιρό μετά, ώστε να μην έχει πια παρά ελάχιστη σημασία.
Οι δύο κοπέλες μοιράζονται όμως και την ίδια αδυναμία: η καρδιά της Weronika την εγκαταλείπει τη βραδιά του ντεμπούτου της. Η καρδιά της Veronique την συμβουλεύει να εγκαταλείψει το τραγούδι και να αναζητήσει το νόημα πίσω από τα μικρά μυστήρια της ζωής. Αυτή είναι η διπλή ζωή μίας γυναίκας. Από την Πολωνία μέχρι τη Γαλλία. Από το θάνατο του πρώτου της εαυτού μέχρι την ανάσταση του δεύτερου. 

Σκηνοθεσία Κριστόφ Κισλόφσκι με τους: Ιρέν Ζακόμπ, Φιλίπ Βολτέρ, Σαντρίν Ντιμάς


Δεν υπάρχουν σχόλια: