Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών που αναφέρονται σε αυτό το blog,
και στους ιδιοκτήτες-παραγωγούς. Η online θέαση των ταινιών από αυτό το blog, γίνεται ΜΟΝΟ για ενημερωτικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς. Εάν κάποια ταινία σας αρέσει και επιθυμείτε να την έχετε στην ταινιοθήκη σας, θα πρέπει να προμηθευτείτε το επίσημο DVD από την αγορά.


ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η ταινίες προσφέρονται μόνο για προσωπική προβολή

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ο Εργένης


Σκηνοθέτης: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Σεναριογράφος: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Πρωταγωνιστές: Στράτος Τζώρτζογλου,Καρυοφυλλιά Καραμπέτη,Άκης Σακελλαρίου,Στάθης Λιβαθηνός,...
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1997

Στη σημερινή Αθήνα (έστω την Αθήνα του 97') η γυναίκα του 35χρονου Θοδωρή Δημητριάδη, εξαφανίζεται. Λίγο καιρό αργότερα, ο εγκαταλελειμένος σύζυγος μαθαίνει ότι η γυναίκα του έχει γίνει πόρνη πολυτελείας. Το εξωφρενικότερο όλων, όμως, είναι ότι παρουσιάζεται ο ίδιος ο Προαγωγός, o οποίος προσπαθεί να πείσει τον Δημητριάδη ότι τον αισθάνεται σαν μικρό του αδελφό κι ότι θέλει να τον προστατεύσει, γιατί, δήθεν, ανήκει σε μια ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπων που δεν μπορούν να είναι μόνοι και οι γυναίκες τις οποίες επιλέγουν - ή και τους επιλέγουν - είναι ιδανικές, γεννημένες για τη δουλειά που τις θέλει αυτός!
«Είσαι πηγή για μένα», του λέει, «όσο ζεις, όσο υπάρχεις, θα δουλεύεις για λογαριασμό μου, άθελά σου, ακόμα και ενάντια στη θέλησή σου!». Και, πραγματικά, ο Δημητριάδης δεν θα αργήσει να γνωρίσει την Εύα-αντικαταστάτρια της γυναίκας του - η οποία, μέσα σε λίγους μόνο μήνες, θα επαληθεύσει τα λόγια του Προαγωγού μέχρι κεραίας. Μήπως, όμως, δεν επαληθεύεται τίποτα; Μήπως πρόκειται, απλώς, για μια σειρά από εφιαλτικές συμπτώσεις; Για τον Δημητριάδη, πάντως, ο κόσμος έχει αρχίσει να μεταβάλλεται σε μια τεράστια παγίδα...




Δεν υπάρχουν σχόλια: