Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών που αναφέρονται σε αυτό το blog,
και στους ιδιοκτήτες-παραγωγούς. Η online θέαση των ταινιών από αυτό το blog, γίνεται ΜΟΝΟ για ενημερωτικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς. Εάν κάποια ταινία σας αρέσει και επιθυμείτε να την έχετε στην ταινιοθήκη σας, θα πρέπει να προμηθευτείτε το επίσημο DVD από την αγορά.


ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η ταινίες προσφέρονται μόνο για προσωπική προβολή

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Το Κόκκινο Τρένο


Ο λοχαγός Άγγελος και ο οπλίτης Μέμος συμμετέχουν σε μια ομάδα έμπειρων δυναμιτιστών, ανταρτών του ΕΛΑΣ. Η ομάδα αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας, που βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο των Άγγλων και του Ελληνικού τακτικού στρατού, και να ανατινάξει την έδρα του αγγλικού στρατηγείου που βρίσκεται στο ξενοδοχείο της «Μεγάλης Βρετανίας».
Όταν μετά από αγώνα καταφέρνουν να φτάσουν και να τοποθετήσουν τα εκρηκτικά, ανακαλείται η διαταγή. Το αρχηγείο τους, φοβήθηκε τις επιπτώσεις από τον ενδεχόμενο θάνατο του Άγγλου πρωθυπουργού Ουίλσον Τσώρτσιλ, που έφτασε ξαφνικά στην Αθήνα και έτσι ματαιώθηκε η όλη επιχείρηση.

 Σκηνοθεσία: Τάκης Σιμονετάτος
Σενάριο: Τάκης Σιμονετάτος
Μουσική: Πάνος Τζαβέλας

 Πρωταγωνιστούν: Τίνα Σπάθη, Στέφανος Στρατηγός, Σπύρος Καλογήρου, Νίκος Γαλανός, Λάκης Κομνηνός, Γεωργία Ζώη, Βασίλης Διαμαντόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια: