Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών που αναφέρονται σε αυτό το blog,
και στους ιδιοκτήτες-παραγωγούς. Η online θέαση των ταινιών από αυτό το blog, γίνεται ΜΟΝΟ για ενημερωτικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς. Εάν κάποια ταινία σας αρέσει και επιθυμείτε να την έχετε στην ταινιοθήκη σας, θα πρέπει να προμηθευτείτε το επίσημο DVD από την αγορά.


ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η ταινίες προσφέρονται μόνο για προσωπική προβολή

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Αυγουστιάτικο Γεύμα στη Ρώμη

 

Ο Τζοβάνι είναι ένας ανύπαντρος πενηντάρης με μόνη υποχρέωση να προσέχει τη χήρα μητέρα του με την οποία ζει σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Ρώμης. Με τις απαιτήσεις της ξεπεσμένης αριστοκράτισσας Βαλέρια να τον κατατρέχουν, βρίσκει διέξοδο στις δουλειές του σπιτιού και στις συναντήσεις με το φίλο του "Βίκιγκ" στο συνοικιακό μπαρ.
Την εβδομάδα πριν την αργία του Δεκαπενταύγουστου, ο Λουίτζι, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, ζητά από τον Τζοβάνι να φιλοξενήσει για λίγες ημέρες και τη δική του μητέρα για να μπορέσει να φύγει με την οικογένειά του. Σε αντάλλαγμα υπόσχεται να καλύψει ένα μέρος από τα κοινόχρηστα που του χρωστά. Ο Τζοβάνι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν μπορεί να αρνηθεί. Όταν όμως ο Λουίτζι εμφανίζεται στην πόρτα έχει δολίως φέρει μαζί εκτός από τη μητέρα του Μαρίνα και τη θεία του Μαρία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο προσωπικός του γιατρός και φίλος του Μαρτσέλο τον παρακαλεί να προσέχει και τη δική του μητέρα!

Σκηνοθεσία Τζιάνι ντι Γκρεγκόριο με τους: Τζιάνι ντι Γκρεγκόριο, Βαλέρια ντε Φρανκίσκις, Μαρίνα Κατσότι, Μαρία Καλί

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: